top of page

Greenscreen

"Complexe informatie werd feilloos vertaald naar een pakkende boodschap, met animaties in de huisstijl van mijn bedrijf." 

Scherm­afbeelding 2023-02-24 om 14.34.58.png

Chromakey

Greenscreening, ofwel chromakey, is een betaalbare techniek om de bijzondere producties te realiseren. Zo neem je educatieve video's op waarin je complexe informatie reduceert tot een boodschap die goed blijft hangen. Ideaal voor e-learnings, promovideo’s en teasers.

Scherm­afbeelding 2023-03-01 om 13.58.55.png

Hoe werkt het

Ervaren audiovisuele technici filmen jouw onderwerp voor het greenscreen. Vervolgens wordt die groene achtergrond transparant gemaakt met computersoftware, waarna een video-opname of foto ervoor geplaatst wordt. Hierdoor lijkt het alsof het onderwerp zich in een heel andere omgeving bevindt dan in werkelijkheid het geval is. Ook kunnen animaties of een bedrijfslogo worden toegevoegd in de huisstijl van uw organisatie.

DSCF8879.jpg

Wat bieden wij

MedischeScholing.nl beschikt over meerdere groene schermen, met wisselende breedtematen (270 en 400 cm). De schermen kunnen op elke gewenste binnenlocatie gebruikt worden. Ook staat onze professionele studio in Utrecht tot uw beschikking. Het team van MedischeScholing.nl bestaat naast audiovisuele technici, maar ook uit artsen en paramedici waarbij er een goede aansluiting is met het werkveld, t haar dilemma's en gevoeligheden.

bottom of page