top of page
Podcast studio Medicast Utrecht.jpg

Chief medical podcasts -
Product manager
0.8-1.0 FTE

MedischeScholing.nl transformeert het medisch onderwijs. 

Wil jij daar ook deel van uitmaken?

 

 

Alle zorgprofessionals, alle nascholingen, één zoekplatform. Dat is MedischeScholing.nl, een uniek initiatief van twee bevlogen artsen met een passie voor medisch onderwijs. Via onze website zoeken, boeken, streamen en beluisteren inmiddels ruim 65.000 zorgverleners geaccrediteerd onderwijs dat aansluit bij hun persoonlijke leerdoelen en competenties. Al het geaccrediteerde onderwijs op één onafhankelijk platform waarop scholingsaanbieders en zorgprofessionals elkaar vinden. In februari 2022 hebben wij de podcast-app Medicast gelanceerd, met inmiddels meer dan 180 medische podcastkanalen en ruim 8000 afleveringen voor uiteenlopende beroepsgroepen. Binnenkort faciliteren we via de app ook geaccrediteerde podcasts. Hiermee is Medicast uniek in Nederland. Welkom bij de ‘Spotify voor de zorg’!

Wie zijn wij?

MedischeScholing.nl is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf. We zijn innovatief, creatief, ambitieus en werken hard. Dit alles met één belangrijk doel: impact hebben op de kwaliteit van de zorg. Om dit te kunnen bereiken zijn we open minded, flexibel en teamspelers. We maken ons hard voor het innoveren en verbeteren van het medisch onderwijs in Nederland en doen dit door o.a. zelf software te ontwikkelen dat dit ondersteunt. Vervolgens werken we samen met tientallen opdrachtgevers die zowel onze software, bereik (marketing) alsook studio’s gebruiken: ‘one stop shop’. MedischeScholing.nl werkt met een klein en ambitieus team dat bruist van energie. Er zijn korte lijnen en directe, open communicatie naar elkaar toe. De sfeer is laagdrempelig en er is veel ruimte om te leren en te ontwikkelen; fouten maken we om er samen beter van te worden.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Medicast, een innovatief bedrijf op gebied van podcasts, is op zoek naar een gedreven productmanager die onze dienstverlening naar een hoger level kan tillen. Als jij die typische ‘roes’ ervaart na het binnenhalen van een nieuwe deal en geniet van het laten vliegen van nieuwe ideeën, dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?

We hebben een divers takenpakket weergegeven om je een indruk te geven van de functie. Je start allereerst met het product (medische podcasts en de podcast-app) goed te beheersen. Ter ondersteuning hiervan bieden we je een (externe) opleiding om goed podcastproducties te kunnen faciliteren.

Na een tijdje breidt dit pakket steeds verder uit naar managementtaken:

  • Productiemanagement van bestaande podcasts met verschillende medische scholingsaanbieders, waaronder onze eigen podcast ‘Tuchtcolleges’.

  • Sales: werven van nieuwe klanten voor podcastopnames in onze eigen studio. Je spreekt met allerlei medische scholingsaanbieders in de zorgsector.

  • Marketing via sociale media (o.a. LinkedIn).

  • Opstellen van Medicast nieuwsbrieven gericht op specifieke beroepsgroepen.

  • Proactief originele ideeën aandragen of hierover meedenken om de kwaliteit en impact van de Medicast-app te verbeteren.

  • Leidinggeven aan een team van (geneeskunde)studenten en op termijn nieuwe collega’s die natuurlijk voortkomen uit de groei van het Medicast-platform.

  • Als productmanager zul je veel communiceren, zowel schriftelijk, telefonisch als op locatie, met content creators, audiovisuele technici en klanten. 

  • We betrekken jou bij iedere stap die we met Medicast zetten en zetten jou in the lead voor de groei  

Wat bieden wij?

Een goed startsalaris (€ 3500-5000,- bruto per maand), afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden in functie en salaris. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder aandacht voor work-time control. Het betreft een tijdelijke aanstelling (0,8-1,0 FTE) voor 6 maanden of één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd. Maar veel belangrijker: een hecht team van enthousiaste collega’s en een prettige, laagdrempelige werksfeer waarin je veel kunt leren. De werkplek is flexibel (thuis, in een studio of op kantoor) met de voorkeur dat je de sfeer komt versterken op ons kantoor in Utrecht.

Lijkt het je wat?

Mail of bel Richard Supheert (r.supheert@medischescholing.nl, 06 48504031) of scan de QR-code om te solliciteren. De vacature sluit op vrijdag 07 juli 18.00 uur. 

bottom of page